kollamasken 2 hästar

549,00 kr

kollamasken för 2 hästar vid ett tillfälle

Kategori:

Beskrivning

kollamasken har efter önskemål från kunderna nu tagit fram kollamasken för 2 hästar. Både billigare och enklare. Du behöver bara fylla i en följesedel och lägger båda proverna i samma låda, på så sätt garanteras att vi får båda proverna samtidigt. Om du vill ha odling satt på proverna sätter vi en samlingsodling från båda hästarna och du behöver bara betala en odlingskostnad.

kollamasken 2 hästar är en produkt som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i dina djur. Ett snabbt, prisvärt och säkert sätt. Sveriges ledande laboratorium inom träckprovsdiagnostik svarar för kvaliteten.

kollamasken är ett provtagningskit för mask på häst innehållande följesedel, provtagningspåsar, engångshandskar, instruktioner och avmaskningstips. I träckprovet kan ägg från blodmask, spolmask, fölmask och eventuellt springmask påvisas. Bandmaskägg kan upptäckas men för säkrare diagnostik krävs en annan analysmetod. Särskild bandmaskanalys kan beställas mot extra kostnad genom att ange detta på följesedeln.

Provet analyseras samma dag som det kommit till laboratoriet och svaret skickas senast påföljande dag. Svar sker med e-post eller brev.

Förpackningen är en returförpackning med portot betalt. Kostnaden för laboratoriearbetet är inkluderat i priset.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “kollamasken 2 hästar”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor, ta kontakt med oss ​​i dag.

0