Köpvillkor

Priserna gäller fr.o.m 1 januari 2022 och tills vidare.

Leveranstid

Om vi får din order innan kl 15.00 en vardag så lägger vi paketet på posten samma dag. Order som kommer in på helgdagar postas följande vardag.

Bekräftelse

Lådor beställs via Internet i kollamaskens webbutik. Om du får problem är du välkommen att skicka e-post till oss , så hjälper vi dig (info@kollamasken.nu). En beställning via Internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss. En orderbekräftelse skickas till den mail du angett tillsammans med beställningen. Om du väljer att skapa ett konto, kontrollera att du först fått din användarinformation så du vet att du fyllt i rätt e-post. Det går bra att handla utan att skapa ett konto.

Priser

Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Då endast ett pris anges inkluderar det moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering.
Högsta orderbelopp och kreditgräns: För order över 10 000 kontakta oss för offert.

Frakt (Inrikes)

Vi tar ut en fraktavgift på 29kr vid köp upp till 1250kr inklusive moms. För beställningar över 1250kr är det fraktfritt. Det kostar dig sen ingenting att skicka in tillbaks till oss.

Frakt (Internationellt)

Om du bor utanför Sverige och är intresserad av att köpa Vidilabs kollamasken-produkter, kontakta oss via mejl: ekonomi@vidilab.se eller ring: 0046-171 44 12 60.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du fått varan. Kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig.

Reklamation och retur

Kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig.

Säkerhet

Vi använder SSL (Secure Soccet Layer), ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). SSL är industristandard och har utvecklats av Netscape Communications. SSL-protokollet behandlar data på olika sätt och krypterar informationen. Krypterad data är inte läsbar av utomstående. När data tas emot av mottagaren sätter SSL tillbaka data i dess ursprungliga ordning, gör en kontroll så avsändaren är korrekt (Server Authentication) och kontrollerar att data inte har förändrats under överföringen (Message Integrity).
SSL använder digitala certifikat för att kontrollera sändare och/ eller mottagare av dataöverföringen.
– Alla SSL-certifikat till Internet handhas av företag som är certifierade certifikatskapare. Detta medför också att alla SSL-certifikat är unika och korrekt utfärdade. Alla som ansöker om SSL-certifikat måste styrka sin egen eller sin organisations identitet för att få köpa ett SSL-certifikat.
– Kravet för att konsumenter ska kunna använda SSL att webbläsaren klarar SSL, vilket de flesta gör. Dessutom krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr