kollamasken 10 hästar

2 491,00 kr

För 10 hästar vid ett tillfälle

Artikelnr: km-9001-10 Kategori:

Beskrivning

kollamasken för 10 hästar vid ett tillfälle.

Kontakta oss gärna om inte 10 hästar passar exakt för er så kan vi hjälpa er med t.ex. ett abonnemang. Skicka då ett mail till info@vidilab.se

kollamasken har efter önskemål från kunderna nu tagit fram kollamasken för 10 hästar. Både billigare och enklare. Du behöver bara fylla i en följesedel och lägger alla prover i samma kuvert, på så sätt garanteras att vi får alla prover samtidigt. Om du vill ha odling satt på proverna så sätter vi samlingsodlingar från max fem hästar i varje odling och du behöver bara betala för max två odlingar. kollamasken 10 hästar är en produkt som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i dina djur. Ett snabbt, prisvärt och säkert sätt. Sveriges ledande laboratorium inom träckprovsdiagnostik svarar för kvaliteten. kollamasken är ett provtagningskit för mask på häst innehållande följesedel, provtagningspåsar,engångshandskar, instruktioner och avmaskningstips. I träckprovet kan ägg från blodmask, spolmask, fölmask och eventuellt springmask påvisas. Bandmaskägg kan upptäckas men för säkrare diagnostik krävs en annan analysmetod. Särskild bandmaskanalys kan beställas mot extra kostnad genom att ange detta på följesedeln.

Provet analyseras samma dag som det kommit till laboratoriet och svaret skickas senast påföljande dag. Svar sker med e-post eller brev.
Förpackningen är en returförpackning med portot betalt. Kostnaden för laboratoriearbetet är inkluderat i priset.

kollamasken ger lägsta kostnad!

Du vet väl att det billigaste sättet att skicka in prover till Vidilab är att använda kollamasken-konceptet. Oavsett djurslag finns det en produkt du kan använda och priset blir mycket lägre än om du postar med eget material eftersom vi kunnat trimma vårt flöde så att hanteringen av varje kollamasken går så smidigt som det kan. Dessutom finns det för häst färdiga lådor där tilläggsanalyserna är förbetalda vilket sänker priset ytterligare mot att kryssa i på följesedeln. Har du flera hästar som inte passar in i standardsortimentet är du alltid välkommen att höra av dig för en special-låda som passar just dig och dina önskemål. För dig med fler än 10 hästar kanske ett abonnemang är intressant! Fråga gärna om offert.

Har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor, ta kontakt med oss ​​i dag.

0