Vi upplever att vissa haft problem när de valt betalsättet faktura, men att det fungerar fint om man byter till betalsätt Swish eller kortbetalning.
Om du önskar byta betalsätt så gör du det när du står i kundkorgen/kassan i webshoppen kollamasken.nu. När du kommer till betala köp så väljer du Swish eller kort.

kollamasken smådjur + Lungmask

689 kr

För 1 djur

Nyhet! Lanseringspris gäller till och med 14 maj.

Beskrivning

kollamasken smådjur + lungmask är en låda som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i ditt djur.
Provet analyseras av Vidilab som är Sveriges ledande laboratorium inom träckprovsdiagnostik.

kollamasken smådjur + lungmask är ett provtagningskit för mask hos hund och katt men kan även användas för andra smådjur, dvs. sällskapsdjur såsom marsvin, hamster, sköldpadda, reptiler, fåglar, minigris osv.

Asken innehåller:

  • följesedel med provtagningsinstruktioner
  • plastpåsar för proverna
  • träspatlar för provtagning

Viktigt vid provtagning

Hundar bör rastas kopplad i tre dygn innan provtagning, men också under provtagning, så att den inte ges möjlighet att konsumera andra djurs avföring. Detta för att undvika förekomst av andra djurs parasiter (s.k.passanter) som kan förväxlas med hundens egna parasiter. Då krävs ett omprov för att ge ett tillförlitlig resultat och därför försenas provsvar, läs mer om detta på vår hemsida här.

För mer information kring provtagning, besök vidilab.se/fakta/smådjur

Provet analyseras i regel samma dag som det kommit till laboratoriet. Vissa tilläggsanalyser tar mer än en dag att utföra och svaras då ut när analysen är klar.  Svar sker med e-post eller brev. Om du inte fått ditt provsvar inom 3 dagar, tveka inte att kontakta laboratoriet för besked, helst via e-post på provsvar@vidilab.se.  Titta gärna i din skräppost i fall mejlet från oss kan ha hamnat där.

Förpackningen är en returförpackning med portot betalt.
Kostnaden för grundanalysen och lungmaskanalysen är inkluderat i priset.

 

Kontakta oss gärna om du har många smådjur som ska analyseras på en och samma gång. Vi hjälper dig med rådgivning och offert. Skicka då ett mail till order@vidilab.se.

Därför ska du välja våra produkter.

Allt analysmaterial ingår

Snabba tester

Kvalitetssäkert resultat

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.

Integritetspolicy *

kollamasken smådjur + Lungmask
689 kr