Vi upplever att vissa haft problem när de valt betalsättet faktura, men att det fungerar fint om man byter till betalsätt Swish eller kortbetalning.
Om du önskar byta betalsätt så gör du det när du står i kundkorgen/kassan i webshoppen kollamasken.nu. När du kommer till betala köp så väljer du Swish eller kort.

kollamasken kameldjur x3

1388 kr

För 3 djur vid ett tillfälle

Beskrivning

kollamasken är ett provtagningskit som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i ditt djur.
Provet analyseras av Vidilab som är Sveriges ledande laboratorium inom träckprovsdiagnostik.

Observera att denna produkt är avsedd för provtagning av tre djur vid samma tillfälle.

kollamasken kameldjur x3 är ett provtagningskit för mask på kameldjur som innehåller följande:

  • följesedel
  • 3 provtagningspåsar
  • instruktioner

I träckprovet görs en grundanalys, dvs kvantitativ räkning av ägg från mag-tarmparasiter och koccidieoocystor per individ.  Endast individuell analys modifierad för kameldjur.

OBS, eventuella tilläggsanalyser kan beställas via följesedeln vid behov och dessa faktureras då i efterhand enligt ordinarie prislista, läs mer här https://www.vidilab.se/fakta/prislista/.

Provet analyseras i regel samma dag som det kommit till laboratoriet. Vissa tilläggsanalyser tar mer än en dag att utföra och svaras då ut när analysen är klar.

OBS! Om du inte fått ditt preliminär- eller slutsvar inom tre dagar, tveka inte att kontakta laboratoriet på provsvar@vidilab.se och efterlys ditt svar! Titta gärna i din skräppost i fall mejlet från oss kan ha hamnat där.

Förpackningen är en returförpackning med portot betalt.
Kostnad för 3 individuella grundanalyser är inkluderat i priset.

Därför ska du välja våra produkter.

Allt analysmaterial ingår

Snabba tester

Kvalitetssäkert resultat

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.

Integritetspolicy *

kollamasken kameldjur x3
1388 kr