Analysera näringsvärdet i djurens grovfoder
Att tänka på inför träckprovstagning >>

Att tänka på inför träckprovstagningen

> Addera tilläggsanalyser direkt i webbshoppen

När du adderar tilläggsanalyser i samband med beställning i webbshopen blir det billigare än att lägga till analyserna på följesedeln.

Prisexempel för 1 häst:
Beställning Grundanalys + odling stor blodmask i webbshop: 560 kr
Beställning Grundanalys i webbshop + efterbeställning av odling stor blodmask via följesedel: 620 kr + fakturaavgift 38 kr.

Se hela prislistan för tilläggsanalyser >>

> Under högsäsong kan vi inte ta emot efterbeställningar

Under högsäsongen tar vi emot stora mängder prover och vi har därför inte möjlighet att addera tilläggsanalyser efter att vi mottagit ditt prov. Om din kollamasken-låda endast innehåller en grundanalys, kontrollera följesedeln noga så du fyller i eventuella tilläggsanalyser innan du lägger det i postlådan.

Om du glömt addera analys för påvisande av stor blodmask kan du antingen skicka in det själv i valfri påse tillsammans med ett brev där du hänvisar till journalnumret från förra analysen samt skriver “Kompletterande analys Odling” eller “Kompletterande analys PCR”, beroende på vilken metod du vill att vi använder. Analyssvar för odling tar 7-14 dagar och för PCR tar det 2-5 arbetsdagar.
Instruktion för detta här: Packa ditt prov korrekt

Eller så kan du köpa vår produkt ”kollamasken odling 1 häst” eller “kollamasken PCR 1 häst” som finns i vår webbshop. kollamasken odling och kollamasken PCR blir lite billigare och enklare för dig då den inkluderar provtagningsmaterial och porto. 
kollamasken PCR stor blodmask för 1 häst hittar du här: PCR stor blodmask 1 häst
kollamasken odling för 1 häst hittar du här: Odling 1 häst
Här hittar du samlingsprov för 2-5 hästar:  Samodling 2-5 hästar

> Bandmaskanalys & PCR Stor blodmask ersätter Bandmaskanalys & Odling Stor blodmask

Från och med måndag 8 april ersätter PCR-metoden odling av stor blodmask vid beställning av analys för påvisande av stor blodmask och bandmask i samma prov. 

Om du sedan tidigare har köpt en låda med bandmaskanalys och odling för stor blodmask så kommer vi genomföra båda analyserna med PCR-metoden. Du som kund behöver inte göra någonting, vi sköter allt och det kostar ingenting extra.  Läs mer >>

> Hör av dig om du har frågor!

Vi finns här för att hjälpa dig, hör av dig till oss om du har frågor inför träckprovet eller frågor gällande ditt analyssvar.

Telefon: 0171-44 12 60

E-post
Allmänna frågor: info@vidilab.se
Parasiter och avmaskning: provsvar@vidilab.se
Webbshop, fakturor och ekonomi: ekonomi@vidilab.se

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr