kollamasken häst + bandmask

499,00 kr

Bandmaskanalys ingår i priset

Artikelnr: km-9001-bm Kategori:

Beskrivning

kollamasken är en låda som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i ditt djur. Ett snabbt, prisvärt och säkert sätt. Sveriges ledande laboratorium inom träckprovsdiagnostik svarar för kvaliteten.

kollamasken är ett provtagningskit för mask på häst innehållande följesedel, provtagningspåse, engångshandskar, instruktioner och avmaskningstips. 

I träckprovet kan ägg från blodmask, spolmask, fölmask och eventuellt springmask påvisas. Utöver den vanliga analysen ingår även bandmaskanalys vilket är en säkrare metod för att upptäcka om hästen är drabbad av bandmask.

Provet analyseras för förekomst av blodmask, spolmask, fölmask och eventuellt bandmask samma dag som det kommit till laboratoriet och svaret skickas senast påföljande dag. Odlingssvaret kommer cirka två veckor efter det första provsvaret. Svar sker med e-post eller brev.

Förpackningen är en returförpackning med portot betalt.

Kostnaden för laboratoriearbetet är inkluderat i priset.

 

kollamasken ger lägsta kostnad!

Du vet väl att det billigaste sättet att skicka in prover till Vidilab är att använda kollamasken-konceptet. Oavsett djurslag finns det en produkt du kan använda och priset blir mycket lägre än om du postar med eget material eftersom vi kunnat trimma vårt flöde så att hanteringen av varje kollamasken går så smidigt som det kan. Dessutom finns det för häst färdiga lådor där tilläggsanalyserna är förbetalda vilket sänker priset ytterligare mot att kryssa i på följesedeln. Har du flera hästar som inte passar in i standardsortimentet är du alltid välkommen att höra av dig för en special-låda som passar just dig och dina önskemål. För dig med fler än 10 hästar kanske ett abonnemang är intressant! Fråga gärna om offert.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “kollamasken häst + bandmask”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

kollamasken häst

kollamasken häst

310,00 kr

Kollamasken för 1 häst vid ett tillfälle

kollamasken häst + odling

kollamasken häst + odling

469,00 kr

Odling för stora blodmasken ingår i priset

Har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor, ta kontakt med oss ​​i dag.

0