kollaeffekten

143 kr

kollaeffekten för 1 häst

Kontakta oss för att köpa denna produkt

För beställning kontakta oss via order@vidilab.se

Beskrivning

OBS! För beställning av denna produkt kontakta oss via mail på ekonomi@vidilab.se eller telefon 0171-44 12 60.

På grund av den ökande resistensproblematiken kan det vara nödvändigt att ta uppföljande prover efter avmaskning med vissa avmaskningspreparat. Därför har kollamasken tagit fram kollaeffekten, ett provtagningskit för uppföljning av behandlingseffekten. Förutsättningen för användandet är att träckprov analyserats i direkt anslutning till utförd avmaskning och att tidigare journalnummer från Vidilab samt resultatet av det första provet anges på följesedeln. Det uppföljande provet ska tas 10-14 dagar efter utförd avmaskning för att man ska kunna räkna ut reduktionen av parasiterna och därmed avgöra om preparatet haft fullgod effekt.

OBS! kollaeffekten är endast avsedd för att kolla om avmaskningen efter prov varit effektiv, produkten kan EJ användas istället för en kollamasken häst. Om provet skickas in utan nytaget före-prov kommer mellanskillnad till kollamasken faktureras.

Provet analyseras samma dag som det kommit till laboratoriet och svaret skickas senast påföljande dag. Svar sker med e-post eller brev.
Förpackningen är en returförpackning med portot betalt.
Kostnaden för laboratoriearbetet är inkluderat i priset.

Innehåller provtagningspåse och följesedel. Analysen ingår i priset.

Mer information

Vikt 0.021 kg

Därför ska du välja våra produkter.

Allt analysmaterial ingår

Snabba tester

Kvalitetssäkert resultat

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.